Bobutės paskola atsiliepimai – vertinantiems greitį ir kokybę | Paskolosinternetu.com

Bobutės-paskola-atsiliepimai

Bobutės paskola atsiliepimai – vertinantiems greitį ir kokybę

Bobutės-paskola-atsiliepimai
Bobutės-paskola-atsiliepimai
Bobutės paskola, veikianti nuo 2010 metų, yra viena iš lyderiaujančių tokių įmonių, patenkindama daugelio klientų poreikius. Jos priklausomybė nuo UAB BNP Finance, griežtai kontroliuojamos Lietuvos banko, suteikia pasitikėjimo. Įmonė įgyvendina atsakingo skolinimo politiką, siekdama užtikrinti klientų patirtį ir patikimumą. Paslaugos teikiamos lanksčiomis sąlygomis, o lojaliems klientams nuolat siūlomos papildomos nuolaidos ir akcijos, kuriomis siekiama pagerinti bendrą patirtį. Siūloma galimybė pasiskolinti iki 15 000 eurų tiek vartojimo, tiek refinansavimo tikslais. Tai ne vien tik greitas finansavimo būdas, bet ir patikimas partneris, kuris, pasak įmonės, gali perkelti pinigus į jūsų banko sąskaitą per vos 5-15 minučių. Nors Bobutės paskola suteikia galimybę gauti iki 15 000 €, ji tinka tik tiems, kam reikalinga nedidelė suma, nes palūkanos gali būti ganėtinai didelės. Tačiau privalumai taip pat pastebimi – reguliariai siūlomos akcijos, galimybė atidėti mokėjimus ar net gauti pirmą paskolą nemokamai iki 200 €.

Apie Bobutės Paskola

Bobutes-paskola
Bobutes-paskola
“Bobutės paskola” – tai greitųjų kreditų bendrovė, kuri teikia paskolas nuo 50 € iki 10 000 €, laikotarpiui nuo 3 iki 72 mėnesių. Su savo ilgamete patirtimi nuo 2010 metų, ji įrodo savo ekspertizę ir patikimumą per savo paslaugas. “Bobutės paskola” taip pat siūlo paskolų refinansavimo galimybę ir pinigus galima gauti per 5-15 minučių.
Paskolos suma
Nuo 50€ iki 15 000€
Paskolos terminas Nuo 3 mėn. iki 72 mėn.
Metinė palūkanų norma
BVKKMN Nuo 22.68%
Paskolos gavimo laikas Nuo 5 min.
Minimalus gavėjo amžius 18 metų

Bobutės Paskola – Privalumai ir trūkumai

Bobutės-Paskola-Privalumai

Privalumai

  • Bobutės paskola – įvairios paslaugos: Klientai gali lengvai gauti paskolą internetu, telefonu ar tiesiog apsilankę įmonės skyrių Vilniuje.
  • Greitas ir patogus procesas: Paskola gali būti išduota per 5-15 minučių. Greitas kreditas internetu suteikia daug privalumų, taupo laiką ir yra lengvai prieinamas per kelis paspaudimus.
  • Lankstūs paskolų dydžiai: Esant poreikiui, klientai gali pasiskolinti nuo mažų iki didelių pinigų sumų, pradedant nuo 50 €.
  • Lankstūs grąžinimo variantai: Yra galimybė grąžinti paskolą anksčiau laiko, mokant palūkanas tik už laikotarpį iki grąžinimo dienos.
  • Paskolų refinansavimas: Bobutės Paskola siūlo galimybę refinansuoti esamas paskolas, padedant klientams valdyti savo finansus efektyviau.
  • Paprastas ir saugus procesas: Sutarties pasirašymas ir paraiškos pildymas internetu yra paprasti ir saugūs.
  • Specialūs pasiūlymai lojaliems klientams: Klientai gali pasinaudoti ypatingomis sąlygomis ir nuolaidomis, skirtomis ilgam laikui naudojantis paslaugomis.
Visi šie privalumai daro Bobutės Paskolą patrauklią pasirinkimo galimybę tiems, kurie ieško greito ir patogaus finansavimo sprendimo.

Trūkumai

Žinoma, nors Bobutės Paskola siūlo daug privalumų, taip pat yra keletas trūkumų, į kuriuos verta atsižvelgti:
  • Aukštos palūkanos: Bobutės Paskolos palūkanos gali būti gana didelės, kas gali padidinti bendrą sumą, kurią klientai turi grąžinti.
  • Trumpas paskolos terminas: Trumpiausias paskolos sutarties sudarymo laikotarpis yra tik 3 mėnesiai, kas gali būti nepatogu klientams, siekiantiems ilgesnio laikotarpio finansavimo.
  • Aukštas sutarties sudarymo mokestis: Bendrovė taiko aukštą sutarties sudarymo mokestį, kuris gali padidinti bendrą išlaidą klientams.
  • Griežtos sąlygos ir kriterijai: Klientams gali kilti iššūkis patenkinti griežtas paskolos suteikimo sąlygas, įskaitant aukštą BVKKMN lygį.
  • Dėl pavėluotų mokėjimų arba nesilaikymo sąlygų, Bobutės Paskola gali perduoti skolas antstoliams, kas gali turėti neigiamą poveikį klientų kredito istorijai.

Šie trūkumai rodo, kad, nors Bobutės Paskola siūlo greitus ir patogius finansavimo sprendimus, taip pat reikia atidžiai įvertinti su ja susijusius iššūkius.

👉 Gauti Kreditą

Kokius kreditus suteikia „Bobutės paskola“?

“Bobutės paskola” siūlo platų kreditus suteikia, įskaitant:
  • “Bobutės paskola” siūlo greitieji kreditai. Didelis privalumas yra patogumas – jums nereikia išeiti iš namų. Tiesiog užpildykite paraišką Bobutės paskolai svetainėje Bobutespaskola.lt, ir per kelias akimirkas jau galėsite disponuoti pinigais, kuriuos galėsite panaudoti savo reikmėms.
  • Vartojimo paskolas nuo 50 Eur iki 10 000 Eur, su terminais nuo 3 iki 72 mėnesių.
  • Galima pasinaudoti refinansavimo paslaugomis, kurios leidžia mokėti už turimas paskolas palankesnėmis sąlygomis. Tai reiškia, kad visos jūsų esamos paskolos sujungiamos į vieną, ir jums reikia mokėti tik vieną mėnesinį įmoką. Be to, naujoje sutartyje taikomos mažesnės palūkanos, o tai suteikia galimybę pasiskolinti papildomai, jei to reikia.
  • Paskolos automobiliui ar jo remontui.
  • Paskolos būsto remontui.
„Bobutės paskola“ siekia patenkinti skirtingus klientų poreikius, teikdama įvairias finansines paslaugas.

Bobutės paskola – Refinansavimas

  • Bobutės paskola siūlo refinansavimo galimybę, kurios dydis siekia iki 15000 €, o galimybės apjungti skolas siekia net iki 10 kreditų. Norint pasinaudoti refinansavimu, reikia užpildyti 3 laukus internetinėje svetainėje: Suma ir laikotarpis, Asmeninė informacija ir Mokumo informacija.
  • Kredito grąžinimas ir pratęsimas. Jei negalite sumokėti numatytos periodinės įmokos laiku, galite pratęsti grąžinimo terminą ir atidėti mokėjimą dar vieną mėnesį. Tuo atveju mokėjimo paskirties langelyje įrašykite „PRATĘSTI 1 mėn.“ ir norimą kredito ID, kurį norite pratęsti.
  • Poreikio padidinti jau esamą paskolą galimybės nėra, tačiau įmanoma pasiskolinti papildomai. Vienam asmeniui Bobutės paskola suteikia iki 3 greitųjų kreditų vienu metu.
  • Išankstinis grąžinimas taikomas tik tuo atveju, jei visą paskolą grąžinate iš karto. Palūkanos skaičiuojamos dienos tikslumu, o mokate jas tik už naudojimosi paskola laikotarpį iki grąžinimo dienos.

Kokie yra paskolos gavimo reikalavimai?

Kad gautumėte paskolą iš „Bobutės paskola“, jums tereikia atitikti tam tikrus kriterijus:
  • Būti tarp 18 ir 65 metų amžiaus.
  • Turi Lietuvos Respublikos pilietybę ir galiojantį asmens dokumentą (pasą arba asmens tapatybės kortelę).
  • Turėti bent 4 mėnesius oficialiai dirbantį darbo sutartį Lietuvoje.
  • Gauna mėnesines pajamas, kurių suma ne mažesnė nei 100 €.
  • Jūsų finansiniai įsipareigojimai neturėtų viršyti 40% jūsų gaunamų pajamų sumos.
  • Neturėti pradelstų skolų kitoms kredito įstaigoms.
  • Bobutės paskola taip pat suteikia unikalią galimybę naujiems klientams – pirmą kartą gali būti suteikta paskola nuo 50 € iki 10 000 €. Maksimali paskolos suma apskaičiuojama, įvertinant jūsų darbo užmokesčio dydį ir turimus finansinius įsipareigojimus.
Tai yra pagrindiniai reikalavimai, kuriuos reikia atitikti norint gauti paskolą iš Bobutės paskolos. Tačiau verta pažymėti, kad kiekvienas klientas yra vertinamas individualiai, ir paskolos suteikimo galimybė priklauso nuo daugelio veiksnių, įskaitant kliento finansinę padėtį ir paskolos sumą bei sąlygas.
Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško skubios finansinės pagalbos be jokio užstato ar sudėtingų procedūrų dokumentų pildymo.

„Bobutės paskola“ – Kaip gauti paskolą?

„Bobutės paskolos“ siūlo keletą patogaus būdo gauti paskolą. Pirmasis būdas yra užpildyti internetinę paraiškos formą, kur galite nurodyti norimą paskolos sumą ir laikotarpį. Jums tereikės užpildyti formą ir pervesti vieną centą iš savo banko sąskaitos. Po to laukite atsakymo el. paštu arba SMS žinute.
  • Pradėkite procesą apsilankę Bobutės paskolos svetainėje ir sukurdami paskyrą pradėkite registraciją – tai pirmasis žingsnis norint pateikti paraišką. Kai paskyra sukurta, galėsite pateikti paraišką gauti paskolą.
  • Nurodykite pageidaujamą sumą ir grąžinimo terminą. Naudojant paskolos skaičiuoklę, galite nurodyti pageidaujamą paskolos sumą ir jos grąžinimo laikotarpį. Tuomet galėsite iš karto matyti preliminarią mėnesio įmoką ir gauti aiškumą dėl to, kiek turėsite mokėti per sutarties galiojimo laiką. Norėdami sužinoti preliminarią skolos sumą, galite pasinaudoti skiltyje “sužinok kiek gali pasiskolint”.
  • Įteikus paraišką, „Bobutės paskolos“ komanda ją vertins.
  • Jei sprendimas teigiamas, gausite paskolos pasiūlymą. Jeigu sąlygos tenkina jūsų lūkesčius, galite pasirašyti sutartį – taip patvirtinsite savo finansinį įsipareigojimą.
  • Be to, skaičiuoklėje taip pat rasite funkciją, leidžiančią pasirinkti refinansavimą. Ji jus nukreips į „Bobutės paskolos“ refinansavimo puslapį, kur galėsite gauti individualų refinansavimo pasiūlymą.
Antras būdas yra gauti paskolą telefonu. Tam jums prireiks mobiliojo parašo ar Smart-ID savo telefone, taip pat asmens tapatybę patvirtinančio dokumento. Tada tiesiog skambinkite numeriu 8 700 800 70. Pateikite būtiną informaciją. Paskolų vadybininkas praneš Jums apie paskolos suteikimą.
Pasirinkus gauti paskolą Vilniuje, galite apsilankyti įmonės aptarnavimo skyriuje adresu Ukmergės g. 126. Čia galėsite susipažinti su paskolos sąlygomis, parodyti asmens tapatybę įrodydantį dokumentą ir užpildyti paskolos paraišką ranka. Po to pinigai bus pervesti į jūsų banko sąskaitą per kelias minutes.

„Bobutės paskola“ paskolos pavyzdys

Paskolos-pavyzdys

Pasiskolinus 1000 € ir sudarius sutartį 24 mėnesiams, mėnesio įmoka būtų 77,06 €, o metinis procentų normos dydis (MPN) – 55%. 
Vienkartinis sutarties sudarymo mokestis ir mėnesinis sutarties administravimo mokestis sudarytų atitinkamai 0%. 
Bendras vartojimo kredito gavėjo mokamas skolinimosi suma, įskaitant visus mokesčius ir palūkanas, siektų 1849,49 €, BVKKMN būtų 93,21% (BVKKMN – bendra vartojimo kredito kaina, išreikšta metiniu procentų dydžiu).

Apmokėjimo būdai Bobutės paskola

Jūsų grąžinti galite įvairiais būdais: bankininkystės skyriuje, internetu, pašte, Perlo terminaluose arba Maxima kasose.

👉 Gauti Kreditą

„Bobutės paskola“ kontaktai – Klientų aptarnavimas

„Bobutės paskola“ kontaktiniai duomenys:
  • Adresas: Ukmergės g. 126, 08100 Vilnius
  • El. paštas: info@bobutespaskola.lt
  • Telefonas: 8 700 800 70; Skambinant iš užsienio +370 700 800 70

„Bobutės paskola“ darbo laikas:

  • I – V – 8:00 – 22:00
  • VI – 10:00 – 19:00
  • VII – 10:00 – 19:00

„Bobutės paskola“ Alternatyvos

Mėgstate pigesnes paskolas? „Bobutės paskola“ siūlo pasirinkti iš kelių skolinimo variantų, kuriuose teikiamas žemesnis BVKKMN.
Rekomenduojame pateikti kelias paraiškas ir tik po to pasirašyti sutartį – tai padės rasti Jums labiausiai tinkamą ir ekonomišką pasiūlymą.

Kaip vertiname „Bobutės Paskolą“?

Yra keletas aspektų, kurie mums patiko vertinant „Bobutės Paskolą“.
Visų pirma – paskolų lankstumas. Čia galima pasiskolinti tiek 50 €, tiek 15 tūkstančių eurų. Lanksčios sumos skolintoją padaro patraukliu pasirinkimu įvairiems poreikiams. Taip pat, džiugina ir galimybė atidėti mokėjimą iki trijų kartų – tai gali tapti išsigelbėjimu susiklosčius nenumatytoms aplinkybėms.
Pagrindinis „Bobutės Paskolos“ trūkumas – paskolų kaina. Visų pirma, taikomos palūkanos (iki 30%) yra itin aukštos – dėl šios priežasties tinkamiausia skolintis mažomis sumomis. Visų antra, sutarties sudarymo mokestis yra itin didelis – net 9% per metus. Be to, jis nemažėja – skaičiuojamas ne nuo paskolos likučio, bet nuo visos gautos sumos. Šis mokestis mokamas kas mėnesį. Pavyzdžiui, pasiskolinus 10 000 eurų, per metus sumokėsite net 900 € vien už sutarties sudarymą.

Bobutės paskola – Dažnai užduodami klausimai

Kokie yra papildomi mokesčiai, kai skolinatės iš „Bobutės paskola“?

Bobutės paskolos sutarties mokestis yra 0,75 % nuo paskolos sumos ir mokamas kiekvieną mėnesį. Banko sąskaitos patvirtinimo mokestis yra 0,01 Eur. Registracija yra vienkartinė ir taikoma tik naujiems klientams. Jie turės patvirtinti savo sąskaitą tik vieną kartą. Pakartotinai paraiškos pateikti nereikės.

Ar galima paskolą grąžinti iš anksto?

Taip, tai yra įmanoma. „Bobutės paskola“ leidžia grąžinti paskolą anksčiau laiko. Palūkanos yra skaičiuojamos kiekvieną dieną, todėl kuo greičiau grąžinsite paskolą, tuo daugiau sutaupysite.

Ar galima gauti paskolą, jei turiu kitų skolų?

Žinoma, tai įmanoma, tik atsižvelgiant į tai, kad neskubate grąžinti turimų finansinių įsipareigojimų ir kad visų jūsų turimų finansinių įsipareigojimų suma sudaro ne daugiau kaip 40% visų jūsų gaunamų pajamų.

Ar užsienyje dirbantys asmenys gali gauti paskolą?

Ne, „Bobutės paskola“ suteikia paskolas tik tiems, kurie dirba pagal darbo sutartį Lietuvoje.

Kokios yra „Bobutės paskola“ refinansavimo sąlygos?

Galima refinansuoti iki 15 000 EUR vertės įsipareigojimus, sudarant naują sutartį iki 84 mėnesių. Proceso metu taip pat yra galimybė pasiskolinti iki papildomų 5 000 EUR.

Kaip pratęsti paskolos grąžinimo terminą?

Paskolos pratęsimo mokestis yra lygus einamojo mėnesio palūkanoms už paskolą. Pratęsus paskolą, visas paskolos grąžinimo grafikas persikelia per 30 dienų nuo pratęsimo datos. Paskolos pratęsimą galite pasirinkti prisijungę prie savo Bobutės paskola paskyros.

Ar galima gauti kreditą telefonu?

Taip, „Bobutės paskola“ teikia galimybę gauti paskolą per telefoną, tačiau ne per SMS žinutę. Norint pasinaudoti kredito paslaugomis telefonu, reikės naudotis m-parašu arba Smart-ID programėle.

👉 Gauti Kreditą

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *